Сос Якисоба е сладък, пикантен и пикантен сос, който се използва за овкусяване на Якисоба, популярно японско ястие с пържена юфка. Това е ключовата съставка, която придава характерния вкус на якисоба, съчетавайки елементи от соев сос, сос Worcestershire и различни подправки
Съставки: Вода, захар, СОЕВ сос (вода, СОЕВИ зърна, пшеница (ГЛУТЕН), сол), фруктозен сироп, глюкозен сироп, екстракт от кафяви водорасли, сол, спиртен оцет, захар, тъмен СОЕВ сос ((меласа, соев сос (вода, сол) , соя, пшеница, пшеница (ГЛУТЕН), захар)), цвят: E150a, оризов оцет (вода, жасминов ориз), модифицирано нишесте от тапиока, подправки (пипер, карамфил, лук, чесън, боздуган), доматено пюре, ябълково пюре, екстракт от дрожди, регулатор на киселинността: E330, стабилизатор: E415.
Произход: Тайланд